LeKroy usluge

društvene mreže

Društvene mreže alat su bez kojeg je u današnjem digitalnom svijetu nemoguće postići savršenu online prisutnost. Uključivanje društvenih mreža u digitalnu marketinšku strategiju svake tvrtke ključno je kako bi se njezine usluge i proizvodi predstavili širokoj publici. Unaprjeđivanje svakog branda, bio to kozmetički salon, automehaničarska radionica ili fotografski studio, najefikasnije se provodi putem društvenih medija.

društvene mreže

Putem društvenih mreža kao što su Facebook ili LinkedIn pokreću se rasprave među korisnicima, uspostavljaju se trajni i prisniji odnosi s kupcima, pratiteljima i potencijalnim klijentima. Tik Tok, Instagram i Snapchat platforme su na kojima se svaka tvrtka može približiti mlađim generacijama željnim specifičnih sadržaja. Online zajednice postale su ono što su nekada bili javni skupovi – mjesto na kojemu svatko može izraziti svoje mišljenje. Upravo zbog toga, LeKroy je agencija svjesna važnosti online prisutnosti svojih klijenata. Način na koji se predstavljate kao tvrtka ili brand oblikovat će javno mnijenje koje će u velikoj mjeri utjecati na uspjeh vašeg poslovanja.

social media

Društvene mreže koje vodimo za naše klijente

vođenje profila

Izrađujemo profile na društvenim mrežama kao što su Facebook, LinkedIn, Instagram, i You Tube.
Dodajemo ključne informacije koje bi mogle zanimati vaše potencijalne klijente, postavljamo poveznice (linkove) na web stranice i druge relevantne resurse. Održavamo vašu online aktivnost putem postavljanja profilnih i naslovnih slika; izrade, zakazivanja i objavljivanja objava (slike, statusi, video sadržaji); pisanja tekstova za objave te odgovaranja na komentare i poruke. Pratimo ključne metrike (uključenost, broj pratitelja, angažman i konverziju) te prilagođavamo strategiju vođenja na temelju prikupljenih podataka.

DIZAJN I SADRŽAJ

Grafički i tekstualno oblikujemo sadržaj za vaše društvene mreže. Koristimo se najkvalitetnijim programima kako bismo izradili vizualno privlačan i stimulirajući sadržaj koji će gledatelje potaknuti na klik. Kreativno pisanje vještina je koju njegujemo od početka svog poslovanja te ju sustavno razvijamo. To činimo kako bismo je mogli upotrijebiti prilikom slaganja opisa za objave i oglase. Što je još važnije – za osmišljavanje kratkih, konciznih i jasnih poruka koje će navesti klijenta da za određeni proizvod ili uslugu pokuca baš na vaša vrata (inbox).

Influenceri
Vođenje profila
PPC kampanje

services

PPC KAMPANJE

Planiramo, izrađujemo i pratimo plaćene oglase na društvenim mrežama kako bismo učinkovito povećali vidljivost vašeg branda ili tvrtke i dosegnuli ciljanu publiku. Prilikom izrade kampanja istražujemo tržište i publiku. Pratimo stil vašeg branda kako bismo izradili oglase koji će privući pažnju potencijalnih klijenata i kupaca. Svjesni smo činjenice da su dobro vođene kampanje savršen alat za akumulaciju kapitala. Isto tako, loše kampanje i nemaštoviti oglasi mogu vam donijeti više štete nego koristi. Zbog toga je odabir iskusne agencije za vođenje društvenih mreža pravo rješenje za svaku ozbiljnu tvrtku.

INFLUENCER MARKETING

Marketing strategija putem koje se vaš proizvod ili usluga predstavljaju široj publici preko poznate osobe koja je svojim radom stekla naklonost i povjerenje javnosti. Svakako angažman poznatog influencera može vam osigurati veliki porast popularnosti jer se radi o osobi koja uživa naklonost javnosti. Naravno, to ne znači da je svaki influencer pozitivna percepcija. U tom vas procesu odluke, informiranja i zastupanja možemo voditi mi. Od pronalaska pouzdanog ambasadora branda, preko planiranja i dogovaranja suradnje pa sve do realizacije.

AFFILIATE MARKETING

Usluga affiliate marketinga podrazumijeva suradnju klijenta (vas) s partnerom u cilju promocije vaših usluga i proizvoda.

Za potrebe naših klijenata predlažemo i ugovaramo suradnju sa partnerima koji imaju zajednički interes i potencijalnu publiku. Suradnja se dogovara kroz plaćanje provizije partnerima za svaku kupnju, posjet.
Ovo je vrsta marketinga koja se pokazuje osobito dobrom kada je u pitanju želja za povećanjem prodaje, poboljšanjem svijesti o brandu, mjerenjem učinkovitosti i potencijala za širi doseg publike.

VIDEO PRODUKCIJA

Dobar video sadržaj mora biti prije svega zanimljiv i funkcionalan. Video sadržaj i oglasi predstavljaju moćan alat koji privlači veliku pažnju. Prilagođavamo snimljene videozapise specifičnim zahtjevima svake društvene platforme kako bismo omogućili bolju vidljivost i angažman.

KORISNIČKA PODRŠKA

U dogovoru s klijentima pružamo korisničku podršku na društvenim mrežama. To znači komunikacija u obliku odgovora u direktne upite, zahvala ili like komentara, kao i pomoć rješavanja pritužbi ili traženja informacije o proizvodima.

Mnogi kupci danas koriste društvene mreže za savjete što i gdje kupiti, kako koristiti i javljaju svoje impresije.

Prakticiramo personaliziranu komunikaciju s kupcima s ciljem poticanja pozitivnih osjećaja prema brandu i povećanja međusobne interakcije kupaca. Naš je cilj stvoriti zajednicu čiji će glavni napori biti usmjereni na pomaganje, dijeljenje savjeta i međusobnu podršku.

Društvene mreže

ZAŠTO SU PPC KAMPANJE IZVRSNA STRATEGIJA?

BRZo VIDLJIVI REZULTATI

PC kampanje imaju odmah vidljive rezultate. To znači da ćete već istog dana kada vaša kampanja bude pokrenuta početi privlačiti promet. Isto tako brzo ćete znati koliko je kreirani oglas učinkovit i zanimljiv klijentima.

POTPUNA KONTROLA TROŠKOVA

Uz PPC kampanje imate potpunu kontrolu nad proračunom. Ukupne troškove i troškove po kliku određujete unaprijed. Kombinacija kontrole proračuna i preciznog ciljanja povećava izgled za dosezanje relevantne publike po cijeni koja vam odgovara.

JEDNOSTAVNO MJERENJE I PRAĆENJE

Društvene mreže pružaju obilje podataka i analiza što nam omogućuje da u svakom trenutku znamo kakav je plasirani oglas. Za razliku od tradicionalnih metoda gdje je učinkovitost često nejasna, PPC nam omogućuje lako praćenje klikova i naknadnih radnji, poput kupovine.

STVARANJE SVIJEST O BRENDU

Iako je PPC generiranje usmjeren na klikove i konverzije, odličan je alat koji povećava upravo vidljivost. Iako ne postoji garancija da će baš svaki korisnik kliknuti na vaš oglas, ne znači ga neće vidjeti i kasnije lakše prepoznati.

NAŠE USLUGE