LeKroy usluge

event management

Kroz EVENT MANAGMENT asistiramo vam u postizanju vašeg krajnjeg cilja uz druženje, predano i strastveno. S obzirom na dugogodišnje iskustvo u brojnim granama marketinga, možemo se pohvaliti fleksibilnošću, kreativnošću i sposobnošću rješavanja neočekivanih situacija. Ove osnovne vještine iznimno su važne za uspješno upravljanje događajima svake vrste.

event management

Neovisno o tome koje su vaše potrebe – konferencije, seminari, sajamski događaji, kulturne manifestacije, koncerti, sportski događaji ili nešto drugo – LeKroy vam želi pružiti profesionalnu uslugu organizacije. Usmjereni smo na vrhunsku organizaciju, sigurnost i učinkovitost. Prilikom pružanja usluga zadovoljavanje potreba i očekivanja sudionika evenata stavljamo na prvo mjesto.

EVENT MANAGEMENT

U LEKROY ORGANIZACIJI

event management

event management

ISKUSTVO

Dugogodišnje iskustvo na području marketinga, kao i kroz event managment, opremilo nas je neophodnim vještinama za vođenje svih vrsta događaja. LeKroy se može pohvaliti izuzetnim organizacijskim vještinama unutar kojih naglasak stavljamo na pažnju prema detaljima. Usavršili smo pregovaračke vještine i sposobnost brzog donošenja potrebnog rješenja.

Svojim komunikacijskim i interpersonalnim vještinama osiguravamo pouzdane djelatnike koji će se pobrinuti da vaš event protekne onako kako ste zamislili. Svjesni smo da je za uspješnu koordinaciju i rad s ljudima potrebno strpljenje, tolerancija i sposobnost rada pod pritiskom. To su vještine koje nam omogućavaju da s lakoćom riješimo svaki potencijalni problem.

LeKroy Agencija

EVENT MANAGEMENT.
KOMPONENTE.

vođenje eventa

Učinkovito upravljanje eventima predstavlja ključnu razliku između prosječnog i uspješno odrađenog eventa. Kada se eventom vješto upravlja, poboljšava se iskustvo sudionika, sponzora, govornika i dobavljača. Svima se omogućuje da iz eventa izvuku maksimalnu korist. Posljedično, klijent domaćin eventa ostvaruje veći povrat ulaganja i ukupno zadovoljstvo gostiju.

koNcEpT

Klijent nam se obraća s idejom o eventu i govori nam o tome zašto ga želi organizirati. Mi mu pomažemo precizirati svrhu i odgonetnuti što će mu se točno najviše isplatiti. Nakon toga, postavljamo temelje za proces planiranja.

KoOrDiNaCiJa

Kada smo s klijentom dogovorili koncept eventa, prebacujemo se na koordinaciju logističkih elemenata. Razvijamo detaljni rasporeda koji obuhvaća datume, vrijeme i bitne pojedinosti. Kontaktiramo osoblje, dobavljače, sudionike i sve potrebne suradnike.

KoNtRoLa

Provodimo kontrolu svakog aspekta organizacije eventa. Pratimo lokacije, obilazimo prostor u kojem će se event dogoditi kako bismo točno znali što možemo poboljšati. Kako bismo prevenirali neugodne situacije izrađujemo rezervni plan postupanja u slučaju odstupanja od rasporeda.

KuLmInAcIjA

Na dan eventa nadgledamo cjelokupni event i svaki njegov trenutak; provjeravamo ide li sve prema rasporedu, upravljamo tehničkim poteškoćama te osiguravamo zadovoljstvo klijenta, sudionika i gostiju.

People are successful not necessarily because they work hard. They just do the right thing.

Zašto angažirati agenciju?

Angažman stručne agencije  traže klijente koji žele osigurati kreativno osmišljen i vođen event. Organizacija evenata općenito odličan je način promocije vašeg branda, tvrtke, obrta ili portala. Eventi stvaraju izvanredne poslovne prilike jer je na njima imate punu pozornost publike i priliku da predstavite proizvode i usluge u duhu koji odgovara onome tko ste i tko želite biti. Posjetitelji eventa koji se pronađu u vašoj priči novi su vam klijenti, a ujedno su i oni koji dalje prenose vašu priču.

Upravljanje

LeKroy upravlja eventima na način da pomaže u optimizaciji resursa i procesa, kako bi povećali učinkovitost i uštede troškova. U slučaju nepredviđenih situacija, naše iskustvo pomoći će nam brzo prepoznati i riješiti problem već u njegovom nastajanju. Našim angažiranjem klijent otklanja mnoge poteškoće prije nego postanu nezgoda ili incident.

Sigurnost

Ako event management prepustite našem stručnom timu, možete biti sigurni da će planirani event proteći točno kako se i nadate!

Pozitivna energija

Entuzijastični smo tim koji svakom aspektu svog poslovanja pridaje veliku važnost i trudimo se svakom klijentu pružiti ono što mu je najpotrebnije. Otvoreni smo za sva pitanja i sugestije te se trudimo udovoljiti zahtjevima ne kompromitirajući kvalitetu odrađenog posla.

NAŠE USLUGE